DESPRE NOI

Proiectul TARAFUL VIOREL BOGĂȚEANU este rezultatul alăturării muzicienilor talentați și cu experiență în diferite zone muzicale, ceea ce garantează o îmbunatățire permanentă a sound-ului și creează diversitate și posibilitatea abordării unor genuri muzicale diferite.

Muzicieni de elită au reușit, prin aportul lor de talent, educație muzicală și dedicație, să contribuie la ceea ce este acum formația TARAFUL VIOREL BOGĂȚEANU.

 

Solistul formației, VIOREL BOGĂȚEANU, este amfitrionul programului artistic, cel care te cheamă la horă pe ritmuri de folclor românesc și muzică lăutărească.

Toate programele artistice ale formației sunt acompaniate de instrumentiștii noștri.

 

Pentru organizarea oricărui tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, botez, petrecere corporate, lansare produs, concert, aniversare, TARAFUL VIOREL BOGĂȚEANU este alegerea potrivită.

Repertoriul formației este diversificat, începând cu cafe concert, latino, muzică românescă actuală, trecând la cele mai noi coveruri internaționale din toate genurile, și ajungând la folclorul românesc vechi, dar și contemporan, actual, cu ritmuri care nu te lasă să stai pe scaun!

ff 5.jpg

Cu toții știm faptul că muzica este “cheia” oricărui eveniment reușit. Din acest motiv, este nevoie de band-ul perfect pentru “evenimentul prefect”.

Fără doar și poate, muzica este “sufletul” unui eveniment! Nu știi încă ce formație să alegi pentru evenimentul tău? Taraful Viorel Bogățeanu este tot ceea ce ai nevoie.

Taraful Viorel Bogățeanu asigură calitatea muzicii live și a divertismentului în cadrul evenimentelor la care participă: nunți, botezuri, aniversări, lansări de produse, corporate, petreceri tematice, concerte, workshop-uri.

DESPRE NOI 2.jpg

Taraful Viorel Bogățeanu

avantajele colaborării :

 • suntem formație de nuntă, compusă din oameni cu experiență și plini de energie, care iubesc muzica și petrecerile reușite;

 • PRESTĂM 100% LIVE;

 • creăm întotdeauna o atmosferă dinamică și plăcută, bazându-ne pe colaborarea cu publicul și experiența noastră;

 • Taraful VIOREL BOGĂȚEANU are un repertoriu vast și diversificat, adresându-se tuturor categoriilor de vârstă;

 • programul artistic cuprinde muzică ușoară internațională, românească și muzică populară cu ajutorul colaboratorilor noștri;

 • echipamentele de sonorizare și instrumentele noastre sunt de ultimă generație, asigurând o audiție plăcută și de calitate, iar sunetistul și echipa tehnică sunt întotdeauna prezenți pentru a asigura desfășurarea prestației artistice în condiții optime;

 • avem întotdeauna inclus în ofertă și DJ profesionist, care asigură suportul muzical în pauzele trupei;

 • toate contractele noastre se semnează pe firmă – suntem plătitori de impozite (nu folosim convenții civile, chitanțe de mână etc.) – nu suntem plătitori de TVA;

 • nu participăm la mai multe evenimente în aceeași seară;

 • oferim GRATUIT MIRILOR un cadou pentru LUNA DE MIERE, conform pachetelor disponibile la momentul semnării contractului de prestație artistică;

 • plata evenimentului se poate face ÎN RATE;

 • oferim discounturi pentru evenimente organizate în extrasezon sau în cursul săptămânii;

 • suntem din București, dar răspundem la solicitari în orice oraș din Europa.

ff 7.jpg